ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

γράψτε το e-mail σας

Delivered by FeedBurner

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Σελίδα στο Facebook

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Φωτογραφικό υλικό

Αιανή 15-9-2009Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η Αιανή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα αναπτυξιακή μας πορεία»

«Η Αιανή, με το ιστορικό βάρος που διαθέτει και τις πραγματικές δυνατότητες που έχει, μπορεί και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα αναπτυξιακή πορεία του Ν. Κοζάνης. Μια πορεία που θα θέσει οριστικά στο παρελθόν τις γκρίζες ζώνες και θα οδηγήσει τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο».

Αυτό τόνισε προς τους πολίτες του Δήμου Αιανής ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου σε μεγάλες συγκεντρώσεις στη Ροδιανή, την Αγία Παρασκευή, το Χρώμιο, το Κτένι, την Κερασιά και την Αιανή.

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ειδικό ιστορικό βάρος της περιοχής που είναι η «αρχαιολογική καρδιά» του Νομού και μπορεί να αποτελέσει το κέντρο για την τουριστική του αξιοποίηση και ανάπτυξη, οδηγώντας ουσιαστικά όλο το Νομό και προς αυτή την κατεύθυνση.
          «Ο Πρόεδρος μας, ο Γιώργος Παπανδρέου», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «δεσμεύτηκε γι΄ αυτό πριν λίγες μέρες στην Κοζάνη και είναι αποφασισμένος να το κάνει. Είναι πλέον στο χέρι μας να αγωνιστούμε για να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία και πρώτος εγώ δεσμεύομαι σήμερα απέναντι σας πως θα δώσω αυτή τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις. Μια μάχη που θα την κερδίσουμε για να δημιουργήσουμε για τον τόπο μας μια νέα προοπτική, που θα μας οδηγήσει σε μια διαφορετική αναπτυξιακή πορεία, αξιοποιώντας όλο τον πλούτο μας, τους ανθρώπους μας και τα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε».

Ο υποψήφιος βουλευτής επεσήμανε προς τους κατοίκους πως για να μπορέσει η ελληνική περιφέρεια να πάρει ό,τι της αξίζει, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον, βασικές προϋποθέσεις αποτελούν η αποκέντρωση και η αυτοδιοίκηση, οι οποίες μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από μια γενναία διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας.
«Αυτή την αναδιάρθρωση, με τις απαραίτητες ρήξεις και τομές, που είναι αποφασισμένος να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, οδηγώντας και πάλι τη χώρα μπροστά», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «γι΄ αυτό είμαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό του, δεσμεύοντας όλες μου τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας την αυτοδιοίκηση, για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό το μεγάλο στόχο. Και να είστε σίγουροι πως θα τον πετύχουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για το Νομό Κοζάνης, επισημαίνοντας πως μέσα απ΄ τις προτάσεις που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Κινήματος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως δίνονται πειστικές απαντήσεις σε όλα τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.